wmt on January 30, 2020, 07:54:36 AM
ภาพข่าวประชาสัมพันธ์ “ภัตตาคารบลู เอเลเฟ่นท์” ต้อนรับ 36 นักธุรกิจจากประเทศญี่ปุ่น



“ภัตตาคาร บลู เอเลเฟ่นท์ และโรงเรียนสอนทำอาหาร บลู เอเลเฟ่นท์ ” โดยเชฟนูรอ โซ๊ะมณี สเต็ปเป้ (แถวที่ 2 จากขวา) ผู้ก่อตั้งโรงเรียนสอนทำอาหารและเชฟแห่ง “ภัตตาคารบลู เอเลเฟ่นท์”และนางสาวอิเนส คาร์ล่า เอลิก ซาดอนเน่ต์ (คนที่ 7 จากขวา) กรรมการผู้จัดการ บริษัท บลู สไปซ์ จำกัด ในเครือ บลู เอเลเฟ่นท์ กรุ๊ป ซึ่งผลิตและจำหน่าย ซอส พริกแกง เครื่องปรุง เป็นต้น ให้การต้อนรับ 36 นักธุรกิจจากประเทศญี่ปุ่น จาก Ehime Prefectural Federation of Chambers of Commerce and Matsuyama Chamber of Commerce พร้อมร่วมพูดแลกเปลี่ยนประสบการณ์ กลยุทธ์ที่สร้างความสำเร็จอย่างต่อเนื่องให้กับภัตตาคาร และโรงเรียนสอนทำอาหารบลู เอเลเฟ่นท์ ในระดับสากล รวมทั้งการนำเอกลักษณ์ของท้องถิ่นและวัตถุดิบจากธรรมชาติ ผนวกกับวัฒนธรรมทางอาหารมาเป็นแรงบันดาลใจในการพัฒนาต่อยอดอาหารไทยสู่ค้าปลีกและส่งเครื่องแกงไทยแท้แบบครบวงจร ครอบคลุม 36 ประเทศทั่วโลก

BLUE ELEPHANT GIVES INSIGHTFUL TALK AND DELIGHTS BUSINESSMEN FROM JAPAN WITH AUTHENTIC THAI DINING EXPERIENCE



Blue Elephant Cooking School and Restaurant Bangkok was recently visited by 36 members of the Ehime Prefectural Federation of Chambers of Commerce and Matsuyama Chamber of Commerce to gain insights from the continuous success internationally of Blue Elephant’s Royal Thai Cuisine and learn about its business culture via an inspirational account by Ines Chardonnet (standing 7th from right), Managing Director of Blue Spice Co., Ltd., which retails and exports a complete range of authentic Thai curry pastes to a total of 36 countries around the world.  Blue Elephant’s Chef Nooror Somany Steppe (second row 2nd from right) delighted and further impressed the guests from Japan with a fine Thai dining experience following the talk.