enjoyjam.net » news & activity » news & activity (Moderators: happy, sianbun) » “เต็ดตรา แพ้ค” จัดงานประชุมเชิงปฏิบัติการ “Quality & Productivity Workshop « previous next » Print Pages: [1] Go Down MSN on November 27, 2015, 03:08:16 PM “เต็ดตรา แพ้ค” จัดงานประชุมเชิงปฏิบัติการ “Quality & Productivity Workshop by Tetra Pak® Services” ย้ำภาพผู้นำด้านเทคโนโลยีและคุณภาพกระบวนการผลิตอาหารและเครื่องดื่มกรุงเทพฯ - เต็ดตรา แพ้ค บริษัทชั้นนำด้านกระบวนการผลิตและบรรจุภัณฑ์สำหรับอาหารและเครื่องดื่ม จัดงานประชุมเชิงปฏิบัติการ “Quality & Productivity Workshop by Tetra Pak® Services” ณ โรงแรมเรเนซองส์ เพื่อเน้นถึงความสำคัญในการพัฒนาคุณภาพและประสิทธิภาพของกระบวนการผลิตแบบปลอดเชื้อ รวมถึงแนะนำบริการด้านเทคนิคของ Tetra Pak® Services เพื่อเป็นทางเลือกให้กับผู้ประกอบการในการเพิ่มศักยภาพของกระบวนการผลิตอาหาร โดยภายในงานได้รับเกียรติจาก ดร.ทิพย์วรรณ ปริญญาศิริ (ที่ 3 จากซ้าย) ผู้อำนวยการสำนักอาหาร สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา ร่วมบรรยายภายใต้หัวข้อ “บทบัญญัติและข้อกำหนดในเรื่องสุขลักษณะและคุณภาพในกระบวนการผลิต” รวมถึงแนะแนวทางการปรับปรุงการดำเนินงานและการตรวจสอบคุณภาพกระบวนการผลิตแบบปลอดเชื้ออย่างรัดกุม ซึ่งจะมีผลบังคับใช้ทั่วประเทศในระยะเวลาอันใกล้นี้โดยมี มร.เฮนริค เฮาการ์ด (ที่ 3 จากขวา) กรรมการผู้จัดการ บริษัท เต็ดตรา แพ้ค (ประเทศไทย) จำกัด และ รองประธานด้านบริหารงานขาย เต็ดตรา แพ้ค เอเชีย พร้อมด้วยคณะผู้บริหาร ได้แก่ มร.ปีเตอร์ มอท (ที่ 2 จากซ้าย) รองประธานเจ้าหน้าที่ฝ่ายบริการเทคนิค และ มร.เบนท์ โอลุฟเซ่น (ซ้ายสุด) ผู้อำนวยการฝ่ายพัฒนาธุรกิจ เต็ดตรา แพ้ค เอเชีย ร่วมด้วย มร.โรเบิร์ต คาร์ลสัน (ที่ 2 จากขวา) ผู้อำนวยการฝ่ายบริการเทคนิค บริษัท เต็ดตรา แพ้ค (ประเทศไทย) จำกัด และ มร. สุนิล โคเตะ (ขวาสุด) ผู้อำนวยการฝ่ายโพรเซสซิ่ง เต็ดตรา แพ้ค อาเซียน ให้การต้อนรับ Logged MSN on November 27, 2015, 03:09:00 PM Tetra Pak holds ‘Quality & Productivity’ workshop to emphasize the leadership in food and beverage industryBangkok – Tetra Pak, the world’s leading food and beverage processing and packaging solutions company, hosted a ‘Quality & Productivity Workshop by Tetra Pak® Services’ at Renaissance Bangkok Ratchaprasong Hotel. The goal of the event was to boost the productivity and competitiveness of Thailand’s food and beverage industry. The workshop emphasized the importance of food processing operations and the role of aseptic technology development and also to introduce Tetra Pak® Service products to the company’s customers. The highlight of the event was a keynote presentation on “Statutory demands on liquid food quality” byDr. Tipvon Parinyasiri (3rd from the left), Director of the Bureau of Food, Food and Drug Administration Thailand (FDA). The director enthusiastically shared with the audience FDA regulation roadmap, the process revision and her ambition to roll out “Driving License for Food Safety” across the industry. More than 100 guests were warmly welcomed by Mr. Henrik Hauggaard (3rd from the right), Sales Management Leader Tetra Pak South Asia, East Asia, and Oceania and Managing Director Thailand and Tetra Pak’s executives; Mr. Peter Mott (2nd from the left), Vice President of Tetra Pak Technical Service Asia, Mr. Bent Olufsen (far left) Business Development Director of Tetra Pak Technical Service Asia, Mr. Robert Karlsson (2nd from the right) Technical Key Account Director of Tetra Pak Thailand, and Mr. Sunil Kote (far right), Processing Market Area Leader - ASEAN. Logged Print Pages: [1] Go Up « previous next » enjoyjam.net » news & activity » news & activity (Moderators: happy, sianbun) » “เต็ดตรา แพ้ค” จัดงานประชุมเชิงปฏิบัติการ “Quality & Productivity Workshop